Nem Aftensmad Til 1 - Fem Gode Ideer

11/08/2021 11:02
Billede: Pixabay

Er du træt af at spise rugbrød, havregryn og fastfood? Det kan være demotiverende at lave aftensmad kun til sig selv og det bliver derfor nemt til de hurtigste løsninger. 

Hvis du trænger til lidt inspiration til nem aftensmad du kan lave til dig selv, så får du her ideer til nem og hurtig aftensmad. 

Først og fremmest bør du udnytte det hvis du har en fryser med lidt ekstra plads i. 

Du kan nemlig nemt lave større portioner mad og gennem en portion til en anden dag i din fryser. 

Har du ikke en fryser men har ikke noget imod at spise det samme to dage i streg, så kan det også spare dig tid ved at du laver dobbeltportion, så der er til dagen efter. 

Hvis du altid laver mad til dagen efter eller til fryseren, så kan du nøjes med måske kun at skulle lave mad hver anden dag. 

5 Nemme aftensmads ideer: 

Wok - Nem ret, som steges hurtigt og kræver kun lidt forberedelse af grøntsager, med mindre du køber færdig skåret frostblanding (så er det endnu hurtigere)

Svensk pølseret - Kræver kun få ingredienser og har kort tilberedelsestid

Spaghetti carbonara - Det er lige før denne pastaret er nemmere at lave end spaghetti bolognese. 

Mexikanske pandekager - Hvis du køber færdige pandekager, så er denne ret en af de helt hurtige at tilberede.  

Porrer/kartoffel suppe - Er du i de kolde måneder så er denne ret især lækker og så er den oven i købet nem at lave og kræver få ingredienser. 

Denne artikel er udgivet i samarbejde med avXperten. Der kan du finde et stort sortiment, så mangler du en Smart kaffemaskine eller andre køkkengadgets, så giv dem et besøg.