5 Lækre Snacks Til De Lange Køreture

19/12/2018 09:15
Billede: Mihis Alex

Lange køreture kan være uudholdelige - særligt hvis man ikke har lidt lækkert med i bilen. I denne artikel har vi kreeret en liste med 5 snacks, der kan gøre enhver køretur sjovere.

Skal man på kør-selv-ferie til Syden, kommer man til at være indespærret i en bil i rigtig mange timer. Det kan godt give besvær. I særdeleshed på bagsædet, hvis der sidder et søskendepar og hidser hinanden op.

Heldigvis findes der adskillige lyddæmpere til børnene. Man kan blandt andet aktivere dem med film på iPaden eller en bærbar DVD-afspiller. Derudover er en kilde til ro også at sørge for, at ungerne ikke bliver alt for sultne undervejs.

Et par lækre snacks på turen til dine unger kan derfor spare dig for tinnitus og stress.

Herunder kommer vi med 5 skarpe bud på lækre køresnacks:

1) Lækre knasende breadsticks

Breadsticks er ekstremt lette at lave, og så har de den store fordel, at de ikke bliver kedelige i løbet af en køretur. De forbliver sprøde, og smagen forbliver rigtig god.

Det er tilmed en snack, som langt de fleste kan lide.

2) Myslibarer

Konsistensen minder lidt om breadsticks, og også myslibarer har den store fordel, at de ikke bliver kedelige.

Hvis man selv laver sine myslibarer, kan man helt selv styre, hvad man kommer i disse. Typiske ingredienser er rosiner, chokolade, figner og dadler.

3) Saltristede nødder

Hvis man bliver presset af varmen i en bil, er det vigtigt, at man får noget salt.

Saltristede nødder er fantastiske til at få styr på saltbalancen, og så smager de ovenikøbet hamrende godt. Nødder giver tilmed en god mæthedsfornemmelse.

4) Sundt slik af dadler og figner

Hvis man laver denne snack ordentligt, bliver resultatet så lækkert, at man uden problemer kan bilde sine børn ind, at der er tale om rigtigt slik.

Der findes adskillige bud på, hvordan man skal lave sundt slik med dadler og figner. Vi ønsker ikke at tage parti i denne sag, så vi vil i stedet lade det være op til dig at søge dig frem til den opskrift, der tiltaler dig mest.

5) Rugbrødschips

Denne snack har tre fordele: Den er sund, let at lave og hamrende lækker. Det tager dig næppe mere end 20 minutters tid at lave en lækker pose rugbrødschips.

Også denne snack er saltholdig og bidrager til en god mæthedsfornemmelse.

Tak til CBDcreme.dk

Artiklen er udarbejdet i samarbejde med folkene bag cbdcreme.dk, en hjemmeside, hvor du kan få nyttige informationer om CBD-creme.

Vi takker mange gange for hjælpen!