Mad På Farten I Aarhus? Her Er De Bedste Steder

03/04/2019 14:04
Billede: Jumpstory.dk

De fleste har prøvet at stå i den situation, hvor man sent på aftenen, efter en lang og travl dag, mærker sulten melde sig. Man vil i denne situation ofte være både træt og uoplagt, hvilket gør, at madlavning ikke virker overskueligt. Derfor vil man ofte ty til noget, der både er hurtigt og lækkert, nemlig take-away.

Befinder man sig i Aarhus, kan det være overordentligt svært at lægge sig fast på, hvor maden skal købes henne. Der er nemlig utroligt mange muligheder, men hvilke er egentlig de bedste? Det har vi sat os for at redegøre for.

Nedenfor ser du vores bud på, hvor du får den bedste mad på farten i Aarhus. Det er selvfølgelig meget individuelt, hvilke restauranter man foretrækker, men vi garanterer, at du får en god oplevelse hos de nedenstående restauranter - især på farten.

The Burger Shack

Hos The Burger Shack får man en overordentlig god burger-oplevelse. Burgeren er fantastisk, pomfritterne gode, og prisen er fair. Herudover er portionerne store nok til, at man bliver mæt, uden det bliver kvalmende.

Bernth & CO.

Bernth & CO. serverer lækre og enkle sandwiches. Det, der får dem til at skille sig ud fra mængden er, at de bruger rigtig gode råvarer. Samtidig holder de det simpelt, og forbliver tro mod deres koncept.

Det er ingen raketvidenskab, men derimod bare veludført.

Streetfood (Aarhus)

Streetfood i Aarhus løser den problemstilling, mange står overfor, når de skal vælge aftensmad. Man behøver nemlig ikke at blive enige om, hvilken slags mad man skal have.

Det imponerende udvalg gør det muligt at spise fra vidt forskellige køkkener, sammen. Du kan altså indtage en stor og fedtet burger, samtidig med at din partner kan indtage en grøn salat, hvis det er det, man har lyst til.

De fyrretyve røvere

De fyrretyve røvere er et rigtig godt alternativ til den gængse pizza eller burger. Hos dem kan du nemlig få udsøgte pitaer med forskellige slags fyld og side-dishes.

Og så blev de endda kåret som årets take-away restaurant i Aarhus (2018).

Vaca

Hos Vaca kan du få ekstremt lækker mexicansk mad, der på trods af at være fast food stadig kan indgå i en sund og varieret kost.

Deres filosofi går ud på, at man sagtens kan implementere take-away i en hverdag, hvor man prioriterer sund, god og velsmagende mad.

Vaca har et imponerende udvalg indenfor deres genre, hvor de fleste kan finde noget, de er til.

Tak til iBob
Tak til iBob.dk for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos iBob kan du blandt andet købe HP Blækpatroner.